מכבדים תשלום ב
מספר רשיון 1313
אחד המוקדים החשובים ביותר לביצוע הדברה אם לא החשוב שבהם הוא – מסעדות. כל מסעדה צריכה להיות מפוקחת ומושגחת לא רק על ידי משגיח כשרות אלא להיות נתונה תחת פיקוח תברואתי. כל בעל מסעדה יודע שהניקיון וההיגיינה במסעדה הם דברים שאין בהם פשרות ולכן הוא חייב להשקיע כל מאמץ וכל משאב על מנת להבטיח כי המסעדה תהיה נקייה לחלוטין ושהמטבח אף הוא יהיה היגייני.
על מנת לוודא כי ההדברה תבוצע באופן מקצועי, חברת גרין הדברות מעמידה לרשותכם, בעלי מסעדות, את כל הידע, הניסיון, הכלים, האמצעים, השיטות והחומרים הטובים, האיכותיים והבטיחותיים ביותר.
הדברה ירוקה היא ההדברה המיטבית בכלל ובמסעדות בפרט. עצם המחשבה על היתכנות הימצאותו של מקק במרק די בה כדי לעורר סלידה ותיעוב או, אם לדייק- גועל נפש וחלחלה… מסעדה אשר מי מהסועדים בה ייחשפו למזיקים עלולים להחרים אותה ולהדיר ממנה את רגליהם. מיותר לפרט עד כמה גדול עלול להיות הנזק אם רבים יימנעו מאכילה במסעדה בגלל שייצא לה שם של מקום לא נקי, לא היגייני, שמזיקים שונים שוהים בו בקביעות…
בעוד הדעה השוללת נחיצות ביצוע הדברה מונעת בבית היא מובנת ולגיטימית, היא אינה מתקבלת ונדחית על הסף כאשר מדובר במסעדות, אשר הדברה מונעת בהן חיונית והכרחית.
מיותר לפרט את נזקי המזיקים, אשר יש בהן נשאי מחלות שונות ולכן חשיפה אליהם כל וחומר מגע עמם הוא מסוכן. על מנת לוודא כי המסעדה מקפידה על כללי הניקיון וההיגיינה יש המבקשים להציץ למטבח שבו מכינים את האוכל, כדי לעקוב מקרוב, ממקור ראשון ובמו עיניהם כי אכן המקום נקי והיגייני.
על מנת שיהיה כזה חשוב לבצע בו הדברה תקופתית. יש סועדים אשר יתעקשו לראות את האישור על ביצוע ההדברה התקופתית, כדי להיות סמוכים ובטוחים כי הם יאכלו במסעדה נקייה והיגיינית.
חשוב לציין, כי על אף תרומתה החשובה של ההדברה, יש גם חשיבות רבה להקפדת בעל המסעדה ועובדיו על ניקיון ועל היגיינה. חשוב לפנות אשפה, שאריות מזון וכל מה שמהווה מצע לדגירת מזיקים ולהתרבותם.
בשל הסיכון הכרוך בחשיפה לחומרים כימיים בכלל ובמקום שמכינם בו אוכל בפרט, הדברה ירוקה נותנת מענה אפקטיבי למסעדות. המדביר יבצע את ההדברה במסעדה תוך הקפדה מרבית על הימנעות מחשיפת חומרי ההדברה למזון ולכלים. ההדברה מתבצעת בשיטות מתקדמות, תוך מתן מענה ייעודי למזיקים הפוטנציאליים. כך בהדברה מונעת וכך, קל וחומר, כאשר המזיק נוכח ומוכחת פורענותו…
בשורה התחתונה (אשר עשויה, בהקשר זה, להתארך ולגלוש אל השורות הבאות אחריה…) חשוב להדגיש בסיום הדברים את מה שצוין בפתיחתם: ביצוע הדברה במסעדות הוא חלק חשוב ובלתי נפרד מהקפדה על הניקיון וההיגיינה בהם, אשר עבור סועדים רבים מהווים תנאי הכרחי לעצם כניסתם למסעדה ולאכילתם בה.
חברת גרין הדברות תיתן לכם מענה מקצועי מלא ושקט וביטחון כי אתם, כבעלי מסעדה, עושים את הדבר החיוני, המתבקש והנכון, את הדבר הנכון,הראוי ההכרחי- הדברה במסעדה. מילוי פרטיכם האישיים בטופס המקוון יאפשר לכם להתחיל לקבל מענה מיידי. בהצלחה.